PM Open Toss Toernooi

Vanaf 17 november 2017 tot en met 16 februari 2018 wordt er wekelijks een gezellige tennisavond georganiseerd op ons mooie park door TV Pim Mulier voor (senioren)leden én niet-leden:  het PM open TOSS Toernooi.

De speelavonden zijn de volgende vrijdagavonden;

17 en 24 november;

8 en 15 december;

12, 19 en 26 januari;

2, 9 en 16 februari.

Aanvang is om 19.45 uur. Na afloop wordt er rond 22.30 uur een prijsje uitgereikt aan de winnaar van de avond en wordt er een borrelhap geserveerd in ons warme Tie-Break Café.

Je kan je individueel  inschrijven. Op de avond zelf maken we door middel van het toss-systeem duo’s waarbij we rekening houden met beginnende en gevorderde spelers.  Er worden drie wedstrijden van 40 minuten gespeeld.

Doe je ook mee? En misschien heeft je wel een buurman die tennist, vriendin, of collega ook wel zin in een gezellige vrijdagavond.  We kijken uit naar je aanmelding! Opgeven kan tot woensdagavond 24.00 uur voorafgaand aan de vrijdagavond. De kosten per avond zijn € 2,50 voor leden en € 5,- niet-leden, inclusief een borrelhap.  Mocht het niet doorgaan door slecht weer of onvoldoende deelnemers (min. 8 en max. 20 deelnemers) dan ontvang je uiterlijk de betreffende vrijdag om 18.00 uur een mail.

Voor vragen kan je mailen naar: tennisbijpimmulier@gmail.com

Aanmelden kan via deze link.