Senioren – Training

 

 

Tennislessen met Tennis op Maat

Het is mogelijk om in de zomer en de hele winter buiten op onze eigen banen te trainen. Onze All Weather (Provision) banen zijn het hele jaar door, bij vrijwel alle weersomstandigheden, goed bespeelbaar. Onze tennisschool Tennis Op Maat geeft lessen aan leden van alle leeftijden en niveau’s. Echt Tennis Op Maat dus!

Opgeven voor de trainingen doe je middels deze inschrijflink van Tennis Op Maat

Tennis Op Maat organiseert voor volwassenen een gratis cursistentoernooi. Ook kan je regelmatig meedoen aan diverse themaclinics. Houd de website en/of Facebook in de gaten voor data en inschrijfmogelijkheden.

Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar info@tennisopmaat.nl of bel op telefoonnummer 020-4860066.

Tennisschool Tennis Op Maat stelt zich graag aan je voor:

Sinds 2005 organiseren wij tennislessen voor jeugd en volwassenen op alle niveaus op verschillende tennisparken in Amsterdam. Vanaf 1 oktober 2016 ook op TV Pim Mulier. Onze enthousiaste en gediplomeerde tennisleraren willen hun passie, kennis en ervaring graag met iedereen delen. Uitgangspunten van onze organisatie en van onze tennislessen zijn: duidelijke communicatie, cursisten individueel benaderen, leerwensen van de cursist centraal stellen, creëren van een positieve lessfeer en zorgen voor vaart in de les.

Naast het volgen van wekelijkse tennislessen in het zomer- en/of winterseizoen, is het ook mogelijk om losse priveléssen af te spreken of eens mee te doen aan een themaclinic, intensief tennisweekend, of een toernooi.

Stefan Imanse is onze hoofdtrainer. Ook hij stelt zich voor:

25812752

Mijn naam is Stefan Imanse en ben 25 jaar. Rond mijn veertiende ben ik begonnen met tennissen nadat ik jarenlang op redelijk hoog niveau gevoetbald heb. Ik heb onder andere tegen Ajax, FC Utrecht en AZ gespeeld en bij de KNVB gevoetbald. Door blessures ben ik gestopt met voetbal en begonnen met tennissen. Dit doe ik tot op de dag van vandaag nog heel graag. Ik neem mijn enthousiasme voor tennis mee tijdens de lessen op de baan. Op dit moment ben ik niveau 3/3 en speel ik zaterdag- en zondagcompetitie en in het zomerseizoen toernooien. Ik heb de Sport Academie in Amsterdam gedaan en daar mijn specialisatie Tennisleraar A en B gehaald.

Ik geef dan ook graag les op alle niveaus en hoop jullie allemaal snel op de baan te ontvangen!

 

Naast onze hoofdtrainer Stefan, zijn er ook andere trainers te vinden bij ons op het park. Zij geven les aan  aan de jeugd en volwassenen.

Mijn naam is Xander van As en ik ben dit winterseizoen begonnen als tennisleraar bij Tennis Op Maat. Na mijn middelbare school ben ik op het CIOS opleiding tot tennisleraar gaan volgen. Momenteel studeer ik pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Ook ik ben al van jongs af aan enorm gebonden aan tennis. Door het zelf ervaren hoe leuk de sport tennis is, ben ik gedreven om mijn enthousiasme over te brengen. Op het CIOS heb ik veel stage gelopen bij verschillende instellingen en (sport)verenigingen. Daar ben ik erachter gekomen dat ik graag pedagogiek en tennisles zou willen combineren. Naast mijn werkzaamheden voor Tennis Op Maat geef ik ook nog les voor het universitair sport centrum in Watergraafsmeer. Hopelijk zien we elkaar snel op of rond de baan!

 

Mijn naam is Arthur Heurter en sinds ik jong ben tennis ik al zeer fanatiek. Ook andere sporten trokken mijn aandacht en vanaf jongs af aan wist ik daarom al dat ik graag sportleraar wilde worden om deze passie met anderen te delen. Naast het geven van tennisles ben ik ook gymdocent op een basisschool. Deze afwisseling vind ik ontzettend leuk. Op de tennisbaan streef ik ernaar dat elke speler zich met plezier ontwikkelt op technisch en tactisch gebied. Ik tennis mijn hele leven al met zeer veel plezier en ik wil dit graag overbrengen op mijn leerlingen. Hopelijk tot snel op de tennisbaan!

 

 

 

Mijn naam is Joey Schaaf. Ik doe al mijn hele leven aan sport, daarbij stond tennis altijd op nr 1. Momenteel heb ik een rating van 4 in zowel mijn enkel als dubbel en probeer mijzelf nog steeds te verbeteren.Vanaf jongs af aan wist ik dat ik graag sportleraar wilde worden. Aangezien mijn passie voor tennis het grootst was, heb ik mijn tennisleraar A & B licentie tijdens mijn opleiding op het CIOS behaald. Na mijn opleiding mocht ik een jaar lang invallen als docent op het CIOS, waarbij ik zelf cursisten begeleide in het lesgeven binnen de tennisgerichte vakken. Veel tennisplezier toegewenst en tot op de baan!