Senioren – Training

 

 

Tennislessen met Tennis op Maat

Het is mogelijk om in de zomer en de hele winter buiten op onze eigen banen te trainen. Onze All Weather (Provision) banen zijn het hele jaar door, bij vrijwel alle weersomstandigheden, goed bespeelbaar. Onze tennisschool Tennis Op Maat geeft lessen aan leden van alle leeftijden en niveau’s. Echt Tennis Op Maat dus!

Opgeven voor de trainingen doe je middels deze inschrijflink van Tennis Op Maat

Tennis Op Maat organiseert voor volwassenen een gratis cursistentoernooi. Ook kan je regelmatig meedoen aan diverse themaclinics. Houd de website en/of Facebook in de gaten voor data en inschrijfmogelijkheden.

Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar info@tennisopmaat.nl of bel op telefoonnummer 020-4860066.

Tennisschool Tennis Op Maat stelt zich graag aan je voor:

Sinds 2005 organiseren wij tennislessen voor jeugd en volwassenen op alle niveaus op verschillende tennisparken in Amsterdam. Vanaf 1 oktober 2016 ook op TV Pim Mulier. Onze enthousiaste en gediplomeerde tennisleraren willen hun passie, kennis en ervaring graag met iedereen delen. Uitgangspunten van onze organisatie en van onze tennislessen zijn: duidelijke communicatie, cursisten individueel benaderen, leerwensen van de cursist centraal stellen, creëren van een positieve lessfeer en zorgen voor vaart in de les.

Naast het volgen van wekelijkse tennislessen in het zomer- en/of winterseizoen, is het ook mogelijk om losse priveléssen af te spreken of eens mee te doen aan een themaclinic, intensief tennisweekend, of een toernooi.

Stefan Imanse is onze hoofdtrainer. Ook hij stelt zich voor:

25812752

Mijn naam is Stefan Imanse en ben 22 jaar. Rond mijn veertiende ben ik begonnen met tennissen nadat ik jarenlang op redelijk hoog niveau gevoetbald heb. Ik heb onder andere tegen Ajax, FC Utrecht en AZ gespeeld en bij de KNVB gevoetbald. Door blessures ben ik gestopt met voetbal en begonnen met tennissen. Dit doe ik tot op de dag van vandaag nog heel graag. Ik neem mijn enthousiasme voor tennis mee tijdens de lessen op de baan. Op dit moment ben ik niveau 3/3 en speel ik zaterdag- en zondagcompetitie en in het zomerseizoen toernooien. Ik heb de Sport Academie in Amsterdam gedaan en daar mijn specialisatie Tennisleraar A en B gehaald.

Ik geef dan ook graag les op alle niveaus en hoop jullie allemaal snel op de baan te ontvangen!

 

Naast onze hoofdtrainer Stefan, zijn ook de trainers Angelique en Martijn te vinden bij ons op het park. Zij geven les aan  aan de jeugd en volwassenen.

 

Mijn naam is Angelique de Graaf. Rond mijn 25ste heb ik mijn A en B licentie behaald bij de KNLTB en heb ik les gegeven op verschillende verenigingen. Op jongere leeftijd speelde ik zelf in het nationaal jeugd tennis circuit en mijn speelsterkte is nog steeds 3. Ik heb veel gewerkt en getraind met de mindset methode en vind dit een geweldige visie die ik met veel plezier toepas in mijn lessen. Mede daarom ben ik heel blij sinds twee jaar les te geven bij Tennis Op Maat. De visie van Tennis Op Maat en de omgang met constante bijscholing vind ik heel bijzonder. Naast mijn parttime werk als tennisleraar bij Tennis Op Maat ben ik kitesurfinstructeur, geef ik ski- en snowboard lessen en ben ik sinds vijf jaar zelfstandig sportmasseuse. Met veel enthousiasme en mijn passie voor sport en tennis in het bijzonder zie ik je graag op de baan tijdens mijn lessen.

 

Angelique

 

Martijn

 

Mijn naam is Martijn. Al sinds mijn jonge jaren ben ik een fanatiek tennisser die het hele land door reist om de nationale ranglijst toernooien te spelen. Na mijn studie aan de ALO in Den Haag waar ik ook direct mijn tennisleraar A haalde, besloot ik mij een aantal jaar in het profcircuit te begeven. Ik heb meerdere fantastische jaren op de tour meegemaakt.
Na mijn eigen carrière besloot ik proftennissers te gaan coachen en begeleiden. Dit sloot goed aan bij mijn studie en alle ervaring die ik had op gedaan als profspeler.
Sinds begin 2016 heb ik besloten het zwervende bestaan op te geven en mijzelf te richten op het trainerschap. Met veel plezier geef ik les aan jong en oud. Ik hoop zoveel mogelijk tennissers te kunnen helpen zichzelf te ontwikkelen en op deze manier met maximaal plezier, motivatie en inzet op de baan te staan.