Jeugd – Training

 

Algemeen
Het jeugdlidmaatschap bestaat uit een aantrekkelijk pakket voor alle kinderen tot en met 17 jaar. Bij je lidmaatschap zitten namelijk 15 gratis lessen, twee keer jeugdwedstrijdjes, begeleid vrijspelen onder leiding van de trainer, de Funmasters, voor de jongsten de IJsjesmiddag en een tennisdiploma.

De zomerlessen beginnen in de eerste week van april en lopen door tot na de zomervakantie. In schoolvakanties en op feestdagen zijn er geen trainingen. Je lidmaatschap loopt elk jaar door en je blijft dus automatisch lid van onze vereniging.

Nieuw: aanmelden voor de zomerlessen
Voor iedere start van een nieuw seizoen ontvang je van onze tennisschool Tennis Op Maat een uitnodiging om je op te geven voor de lessen. Je kan dan je voorkeursdagen en tijden kenbaar maken en aangeven of je graag met een vriendje of vriendinnetje in de groep zou willen. Ook kan je je inschrijven voor bijvoorbeeld een extra les in de week. De tennisschool verzorgt vervolgens de indelingen.

Ben je nieuw bij ons? Zorg dan wel eerst dat je lidmaatschap geregeld is!

Doorgang lessen
Hier vind je alle lesdata van het lopende seizoen: Tennis Op Maat Lesdata winter 2017-2018

Kan je zelf een keer niet? Afmelden voor een les kan per sms of WhatsApp rechtstreeks bij de tennisleraar (telefoonnummer staat vermeld op de lesdatalijst die je de 1e les ontvangt). Ben je niet zeker of een les doorgaat vanwege het weer, bel dan even naar het clubhuis; 023.5270569 of app met je trainer.

Wintertraining
De zomerlessen zijn gratis bij het lidmaatschap bij Pim Mulier. Je hoeft hiervoor niet extra te betalen. Het is ook mogelijk de hele winter buiten op onze eigen banen te trainen. Deze All Weather (Provision) banen zijn het hele jaar door, bij vrijwel alle weersomstandigheden, goed bespeelbaar. Opgeven voor wintertraining doe je bij onze tennisschool Tennis Op Maat. Heb je nog nooit eerder getennist en begin je in de winter, dan is het lidmaatschap nog niet verplicht.

Competitietraining
Als je meedoet met de voorjaarscompetitie biedt Tennis Op Maat ook speciale trainingen hiervoor aan. Tijdens deze trainingen wordt onder andere aandacht besteed aan veel voorkomende spelsituaties, tactiek enkel- en dubbelspel en concentratie om optimaal voorbereid te zijn op de competitiewedstrijden.

Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar info@tennisopmaat.nl of bel op telefoonnummer 020-4860066.

 

10848696_924285850925742_1952748773643604562_o

 

1957792_927278250626502_7120566842417014777_o

 

Tennis Op Maat
Tennisschool Tennis Op Maat verzorgt de tennislessen op TV Pim Mulier. Zij stellen zich hier aan je voor:

Sinds 2005 organiseren wij tennislessen voor jeugd en volwassenen op alle niveaus op verschillende tennisparken in Amsterdam. Vanaf 1 oktober 2016 ook op TV Pim Mulier. Onze enthousiaste en gediplomeerde tennisleraren willen hun passie, kennis en ervaring graag met iedereen delen. Uitgangspunten van onze organisatie en van onze tennislessen zijn: duidelijke communicatie, cursisten individueel benaderen, leerwensen van de cursist centraal stellen, creëren van een positieve lessfeer en zorgen voor vaart in de les. Bij de jeugd t/m 12 jaar werken we met het KNLTB-programma ‘Tenniskids’ en zorgen we met aangepast materiaal -kleinere rackets, zachte ballen en kleiner veld – dat de kinderen de techniek op de juiste manier leren en dus snel succes ervaren en plezier beleven.

Naast het volgen van wekelijkse tennislessen is het ook mogelijk om losse privélessen af te spreken of eens mee te doen aan een themaclinic, intensief tennisweekend, toernooi of een tenniskamp in de schoolvakanties. Tevens kijken wij erg uit naar een samenwerking met Op Stoom en Sportsupport.

 

 

Hoofdtrainer

Stefan Imanse is de hoofdtrainer en zal alle jeugdleden les gaan geven. Hij stelt zich graag aan jullie voor:

Mijn naam is Stefan Imanse en ben 22 jaar. Rond mijn veertiende ben ik begonnen met tennissen nadat ik jarenlang op redelijk hoog niveau gevoetbald heb. Ik heb onder andere tegen Ajax, FC Utrecht en AZ gespeeld en bij de KNVB gevoetbald. Door blessures ben ik gestopt met voetbal en begonnen met tennissen. Dit doe ik tot op de dag van vandaag nog heel graag. Ik neem mijn enthousiasme voor tennis mee tijdens de lessen op de baan. Op dit moment ben ik niveau 3/3 en speel ik zaterdag- en zondagcompetitie en in het zomerseizoen toernooien. Ik heb de Sport Academie in Amsterdam gedaan en daar mijn specialisatie Tennisleraar A en B gehaald.

Ik geef dan ook graag les op alle niveaus en hoop jullie allemaal snel op de baan te ontvangen.

IMG_0321

 

 

Naast onze hoofdtrainer Stefan, zijn ook de trainers Angelique en Martijn te vinden bij ons op het park. Zij geven les aan de jeugd en volwassenen.

 

Angelique

 

Mijn naam is Angelique de Graaf. Rond mijn 25ste heb ik mijn A en B licentie behaald bij de KNLTB en heb ik les gegeven op verschillende verenigingen. Op jongere leeftijd speelde ik zelf in het nationaal jeugd tennis circuit en mijn speelsterkte is nog steeds 3. Ik heb veel gewerkt en getraind met de mindset methode en vind dit een geweldige visie die ik met veel plezier toepas in mijn lessen. Mede daarom ben ik heel blij sinds twee jaar les te geven bij Tennis Op Maat. De visie van Tennis Op Maat en de omgang met constante bijscholing vind ik heel bijzonder.  Naast mijn parttime werk als tennisleraar bij Tennis Op Maat ben ik kitesurfinstructeur, geef ik ski- en snowboard lessen en ben ik sinds vijf jaar zelfstandig sportmasseuse. Met veel enthousiasme en mijn passie voor sport en tennis in het bijzonder zie ik je graag op de baan tijdens mijn lessen.

 

Mijn naam is Martijn. Al sinds mijn jonge jaren ben ik een fanatiek tennisser die het hele land door reist om de nationale ranglijst toernooien te spelen. Na mijn studie aan de ALO in Den Haag waar ik ook direct mijn tennisleraar A haalde, besloot ik mij een aantal jaar in het profcircuit te begeven. Ik heb meerdere fantastische jaren op de tour meegemaakt.
Na mijn eigen carrière besloot ik proftennissers te gaan coachen en begeleiden. Dit sloot goed aan bij mijn studie en alle ervaring die ik had op gedaan als profspeler.
Sinds begin 2016 heb ik besloten het zwervende bestaan op te geven en mijzelf te richten op het trainerschap. Met veel plezier geef ik les aan jong en oud. Ik hoop zoveel mogelijk tennissers te kunnen helpen zichzelf te ontwikkelen en op deze manier met maximaal plezier, motivatie en inzet op de baan te staan.

 

Martijn