Nieuwsbrief September 2017

 

Nieuwsbrief tv Pim Mulier september 2017

Van de voorzitter…

Gisteren hebben we toch een prima afsluiting van de clubkampioenschappen mogen meemaken. Onder een zonnetje werd genoten van een aantal mooie finale-partijen en dat was weleens weer wat anders na die overvloedige regenval van de laatste dagen. Ondanks al die nattigheid zorgden het Pim Mulier 50 + toernooi, de pubquiz, de bierproeverij, de band op vrijdag en de loterij op zaterdag voor een hoop gezellige reuring op het park.

Padel en bardienst

In de ALV begin van dit jaar is een aantal belangrijke onderwerpen besproken, waaronder de haalbaarheid van padelbanen op ons park en het instellen van verplichte bardienst.
De barcommissie heeft voor de zomervakantie aan het bestuur de stand van zaken gepresenteerd. Op dit moment worden de laatste zaken nog uitgezocht. Het doel is om in november alle details beschikbaar te hebben en de leden verder te informeren om per januari 2018 hiermee te starten.

De padelcommissie heeft de zomerperiode ook veel en goed werk verricht. Ze hebben gesproken met padelbanenbouwers, met de adviseurs van de KNLTB, en met vele tennisverenigingen die inmiddels gestart zijn met enkele padelbanen. Ze hebben het bestuur als volgt geadviseerd:
Padel is momenteel de sterkst groeiende sport in West Europa. Padel is technisch een goede aanvulling op de tennissport. Uit oogpunt van ledenbehoud, ledenaanwas en exploitatie is Padel een welkome aanvulling voor onze vereniging. We zien Padel als een reëele mogelijkheid om Pim Mulier op korte termijn van een belangrijke impuls te voorzien die voor een stijging van het ledenaantal kan zorgen en aanvullende inkomsten kan genereren. Meer dynamiek op ons tennispark zorgt bovendien voor een hogere bar omzet en het allerbelangrijkst is dat wij verwachten dat padelbanen zullen bijdragen aan een beter verenigingsklimaat.
Ook hiervoor zullen nog een aantal zaken verder uitgezocht moeten worden. Op basis van alle informatie wordt aan de leden een duidelijk plan voorgelegd en zal er nog dit jaar een extra ALV worden gepland, zodat jullie hierover je stem kunnen laten horen. Door de padelcie. wordt binnenkort nog 2 dagdelen voor de leden georganiseerd om padel te spelen. De eerste keer is zondag 24 september, erg leuk om het zelf te ervaren; geef je hiervoor op.

Bianca

AH en Huyg nieuws

Goed nieuws: Pim Mulier heeft zich aangemeld voor de AH actie en hoopt hiermee nieuwe leden te werven door een groot bereik.

Met onze hoofdsponsor Huijg Sport is het sponsorcontract weer voor 2 jaar verlengd met mooie voorwaarden; we zijn hier natuurlijk erg blij mee. De samenwerking met onze tennisschool, Tennis Op Maat, is succesvol. De lessen worden door jullie zeer gewaardeerd en het resultaat is dat er weer een voorzichtige stijging is in het aantal leden.

PADEL toernooi.

Op zondagmiddag 24 september organiseren we ter kennismaking met deze mooie sport het eerste padeltoernooitje op de banen van Tetterode in Overveen. Dat is voor voor alle leden toegankelijk. Er zijn echter maar 36 plaatsen. Wie het eerst inschrijft mag meedoen. Bij heel veel aanmeldingen gaan we korte tijd later een tweede toernooi organiseren.

Aanwezig: 13.30 voor welkom en uitleg.
Oefenen: 14.00 – 15.00
Wedstrijdjes: 15.00 – 17.00
Afsluiten met hamburger, inclusief een drankje. Uiterlijk tot 18.30.

Meld je aan via ecpimmulier@yahoo.com

Paar leuke filmpjes ter informatie

https://www.youtube.com/watch?v=TJuKX3eHiGo

https://www.youtube.com/watch?v=UfKNkJ1fp-U

Einduitslag tvPM 50+ weektoernooi

Vrijdagavond werd het 50+ toernooi afgesloten met een heerlijk etentje (lasagna) onder de bezielende klanken van een eenmansband die zich had gespecialiseerd in het coveren van Elvis Presley. Maar het klonk helemaal niet gek. Onder invloed van een paar glaasjes witte wijn werd alle schroom afgeworpen en gingen de voetjes nog behoorlijk van de vloer.

Hier een overzicht van de uitslagen en de winnaars. LINK

Wintercompetitie 2017

De KNLTB wintercompetitie 2017-2018 start in de week van 9 november a.s. Schrijf je in met een team of alleen. Klik hier voor nadere informatie. De inschrijving sluit op 10 september a.s. Voor meer informatie klik hier voor data en inschrijving (scroll naar beneden).

IJsjesmiddag 13 september

Op de laatste trainingsdag op woensdag van dit tennisseizoen organiseert tennisschool Tennis Op Maat voor jou (dit jaar voor alle jeugd die dit zomerseizoen tennisles volgen èn voor alle vriendjes en vriendinnetjes die het ook leuk vinden om mee te doen) de enige echte ijsjesmiddag.

KLIKHIER voor meer info en inschrijven

FUNMASTERS 12 t/m 17 jaar

Speciaal voor al onze jeugdspelers van 12 t/m 17 jaar die dit zomerseizoen lid zijn van TV Pim Mulier organiseert Tennis Op Maat in samenwerking met de jeugdcommissie dit super gezellige evenement voor kinderen die in Groen (t/m 12/13 jaar) en Geel (t/m 17 jaar) spelen. Wie vorig jaar geweest is, kan dit zeker beamen!
De Funmasters wordt een middag vol plezier waarbij ook vriendjes en vriendinnetjes die niet lid zijn van de vereniging van harte welkom zijn. (exacte tijden volgen later)
Deelname is geheel gratis!

KLIKHIER voor meer info en inschrijven