Nieuwsbrief mei 2017

 

Nieuwsbrief tv Pim Mulier mei 2017

Er staan weer een hele hoop evenementen te gebeuren.

De competitie is al weer bijna aan zijn eind gekomen. Het is toch elke keer weer verbazend, die opmars van die gruwelijke kunstgrasbanen en dan ook nog in combinatie met het gebruik van Tretornballen. We wisten niet dat die nog werden verkocht.
Deze periode kenmerkt zich elk jaar door een hele hoop verschillende evenementen voor jong en oud. En dat hoeft niet eens allemaal met tennis te maken te hebben. We gaan het in deze nieuwsbrief ook over Ajax hebben en muziek en
kamperen midden in de nacht en er is ook nog klaverjassen en nog veeeeeel meer. Lees snel verder.
De redactie.

Van de voorzitter…

Heerlijk, het voorjaar is alweer een tijdje bezig en we kijken vol verwachting naar de zomer. Het blijft langer licht en ondanks het af en toe wat frisse weer, is het heerlijk weer om te tennissen en staat het park weer elke avond vol. De tennislessen van Tennis Op Maat zijn in volle gang en mede door het enthousiasme van de trainers is het aantal lessers flink toegenomen. Ook van de competitietrainingen in de maand maart is goed gebruik gemaakt.
Behalve de lessen zijn we ook al goed op weg met de voorjaarscompetitie en is de laatste speeldag alweer in zicht. Ik ben benieuwd hoeveel kampioenen we kunnen huldigen tijdens de afsluiting!
Dit seizoen staan er natuurlijk ook weer allerlei activiteiten op het programma. Tennis Op Maat verzorgt clinics voor senioren en junioren, het Pim Mulier Open is eind juni, het Clubtoernooi is in de eerste week na de schoolvakanties evenals het 50+ dubbeltoernooi en zo zijn er nog veel meer leuke evenementen om aan mee te doen. Op de website vind je alle actuele informatie daarover en ook in de kantine hangt een overzicht wat er op het programma staat.

Om dit alles te kunnen (blijven) organiseren is er veel hulp nodig van vrijwilligers. We zoeken nog mensen voor de financiële commissies van de vereniging en van de stichting en mensen die zich willen inspannen om nieuwe sponsors aan onze vereniging te binden. Ook als je af en toe een paar uurtjes wilt helpen bij een activiteit of mee wilt denken over bijvoorbeeld acties om nieuwe leden te werven ben je van harte uitgenodigd dat te doen. Stuur een mail naar bestuur@tvpimmulier.nl als je bereid bent ons op welke manier dan ook te helpen om van deze vereniging weer een bloeiende vereniging te maken en te houden.
Tot ziens op de baan of op het terras.
Bianca Groen
Voorzitter

Zaterdag 20 mei: FOUTE muziekavond!

Een spontaan evenement: Er is een FOUTE muziekavond!

Hou je van dansen, FOUTE muziek en spelletjes?
Zaterdag 20 mei vanaf 19.30 uur barst het FOUTE muziekfeest los met DJ Henk en Quizmaster Bob!
Speel je competitie thuis? Mooi, gelijk inhaken op de Vogeltjesdans.
Toegang gratis voor alle Pim Mulier leden, ook introducees zijn welkom!

Kom Ajax-Man.U. kijken in de kantine!

Volg de voetbalwedstrijd van het jaar FINALE  Ajax – Manchester United live op groot scherm in Tie Break Café! Woensdagavond 24 mei.
Gratis toegang voor leden van TV Pim Mulier.
Introducees zijn welkom!

Feestelijke afsluiting van de competitie, 27 mei

ITALIAANS BUFFET

Van 19.00 uur tot ongeveer 22.00 uur.

Voor het Italiaanse Buffet wordt gerekend € 12,50 p.p.

Je kunt je aanmelden bij Ans / aan de bar; betalen op de 27ste voor aanvang.
Graag uiterlijk 24 mei doorgeven !

Aansluitend MUZIEK!!

Rood-Oranje-Groen toernooi t/m 12 jaar

Of je nu net begonnen bent met tennis of al langer speelt, alle kinderen t/m 12 jaar zijn van harte welkom op het Rood-Oranje-Groen toernooi op 11 juni a.s. op tennisvereniging Pim Mulier! Er worden korte wedstrijden gespeeld en er wordt heel veel lol gemaakt.

Als je niet bekend bent met de categoriën kun je de organisatie vragen om je in te delen of vraag je trainer om advies.

Het inschrijfgeld bedraagt €5. Speel je in ‘Groen’ of ‘Oranje’ dan beginnen we om 10.30 uur. Deelnemers in ‘Rood’ spelen vanaf 11.30 uur. Ben je een kwartier van te voren aanwezig, dan kunnen we op tijd beginnen met de wedstrijden. Het inschrijfgeld dient bij het aanmelden contant te worden voldaan. Rond half 2 ronden we af met de prijsuitreiking.

Inschrijven kan eenvoudig door het formulier in te vullen. Heb je nog vragen? Stuur dan je mail naar de jeugdcommissie; jcpimmulier@gmail.com

Graag tot de 11de!

Invullen enquête tennisles

Heb je van de winter tennisles gevolgd vul dan de enquête in. Met jouw mening kan Tennis Op Maat blijven leren, groeien en verbeteren. De enquête is verstuurd naar alle lessers, maar mogelijk bij sommigen in de spambox beland. Daarom bij deze nogmaals de link naar de enquête: LINK NAAR ENQUETE

Overige evenementen binnenkort

Afsluiting klaverjassen 2 juni (meer info volgt)

PM Open Toernooi vanaf 26 juni

Inschrijven voor Najaarscompetitie

Funmasters/Jongeren battle 16 juni (meer info volgt)

Clinic door Tennis Op Maat 18 juni (meer info volgt)

Inschrijven 50+ ééndagstoernooi 29 juni

Midden-in-de-nacht toernooi 24 juni (meer info volgt)

Jeugd clubkampioenschappen vanaf 7 juli

Ledentoernooi door Tennis Op Maat 15 juli (meer info volgt)