Nieuwsbrief maart 2017

 

Nieuwsbrief tv Pim Mulier maart 2017

Verslag Algemene Ledenvergadering

Op 28 februari was de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. Er stond een aantal belangrijke punten op de agenda en de opkomst was bijzonder goed. Het was een constructieve vergadering waarin we met elkaar een aantal besluiten hebben genomen om de financiële situatie van de vereniging te verbeteren.

In de loop van 2017 zal de kantine door vrijwilligers gedraaid worden die ondersteund worden door een aantal professionele krachten. De professionals zorgen voor de inkoop, de coördinatie en het algemene reilen en zeilen van de kantine. Voor alle seniorleden betekent het dat er een verplichte bardienst komt. Hiermee besparen we op personeelskosten en verhogen we de betrokkenheid bij de vereniging.

Daarnaast wordt er een onderzoek gestart naar de mogelijkheden en onmogelijkheden van de aanleg van padelbanen op ons park. Het zou kunnen dat een nieuwe, uitdagende sport meer mensen naar Pim Mulier gaat trekken. En dat biedt weer kansen voor onze vereniging.

Een aantal leden hebben zich enthousiast gemeld om zich te gaan buigen over de haalbaarheid van padel op ons park. Om een voorstel uit te werken voor de nieuwe werkwijze in de kantine is ook een commissie gevormd. Beide commissies zullen vóór de zomer met een uitgewerkt advies aan het bestuur komen. Was je niet in de gelegenheid om naar de ALV te komen, maar wil je wel meepraten over bovengenoemde onderwerpen mail dan naar bestuur@tvpimulier.nl.

Frans Doornbosch (voorzitter), Machteld Jobse (secretaris) en Ivo Vis (penningmeester) van het Stichtingsbestuur hebben alle drie aangegeven af te treden. Tijdens de ALV waren er nog geen kandidaat opvolgers, maar gelukkig hebben na de vergadering een aantal leden zich gemeld voor de functie van voorzitter en secretaris van de Stichting. Wij bedanken Frans, Machteld en Ivo hartelijk voor hun jarenlange en enthousiaste inzet voor onze vereniging. In de volgende nieuwsbrief kunnen we jullie hopelijk voorstellen aan het nieuwe Stichtingsbestuur.

Daarmee zijn we voor de dagelijkse gang van zaken van onze vereniging weer bijna compleet. Met de nadruk op bijna, want we zoeken nog steeds iemand die de sponsoring kan en wil oppakken, een lid voor de financiële commissie en een penningmeester voor de Stichting. Hopelijk zijn er nog leden die best af en toe wat tijd hierin wil steken. Vele handen maken licht werk! Wil je meer informatie over deze taak of je aanmelden als vrijwilliger mail dan naar bestuur@tvpimmulier.nl.

Ook voor een verslag van de ALV kun je een mail sturen naar het bestuur, je ontvangt de conceptnotulen dan digitaal.

Start van de lente!

De lente is in zicht en het eerste toernooi van dit jaar is net gespeeld. Het is tijd voor een nieuw tennisseizoen. De competitie-indeling is gemaakt en er zijn weer een hoop teams die onze vereniging gaan vertegenwoordigen in de regio. Maar ook op het park worden weer allerlei onderlinge wedstrijden gespeeld. De wintercompetitie wordt afgesloten en hopelijk kunnen snel de korte broeken weer uit de kast.

Op vrijdagavond 17 maart is er een gezellig dubbeltoernooi georganiseerd door Tennis Op Maat waar je voor kunt inschrijven. En op zondag 2 april organiseert de tennisschool een gezellig Openingstoernooi tussen 11.00 uur en 14.00 uur. Maakt niet uit welk niveau, zij zullen zorgen voor een paar leuke en uitdagende tenniswedstrijdjes. Zie later op de website voor meer info.

Wil je je techniek nog een beetje bijspijkeren of begin je net met tennis? Inschrijven voor de lessen bij TOM kan nog steeds! Zie verder onderaan.

Voor alle evenementen, lessen, toernooien enzovoorts… Check de website www.tvpimmulier.nl

Komende evenementen

Vrijdag 17 maart Tie-Break Café dubbeltoernooi
Zondag 26 maart Jeugd “winter”wedstrijdjes
Zondag 2 april Openingstoernooi
Vrijdag 14 april Klaverjassen

Korting bij Huijg Sport

Nog een nieuwe tennisoutfit nodig? Ga dan snel naar Huijg Sport in de Cronjéstraat. Tot en met 18 maart krijg je maar liefst 20% korting op al je aankopen.

Tennis Op Maat – Inschrijving zomerlessen

Beste tennisser van Pim Mulier,

Schrijf nog voor de voorjaarsvakantie in zodat we u kunnen indelen in een leuke lesgroep!

Klik hier om gelijk in te schrijven

Wij verzorgen op TV Pim Mulier de lessen en andere leuke tennisevenementen. Wilt u aankomend zomerseizoen op het mooiste tennispark van Haarlem ook weer veel plezier hebben op de baan, uw service harder leren slaan, (beter) leren dubbelen en scoren met uw volleys?

• De groepscursussen voor volwassenen bestaan uit 16 lessen wekelijks op een vaste tijd van 1 april – 30 september m.u.v. de basisschoolvakanties plus een gratis cursistentoernooi.
• Vul op het inschrijfformulier minimaal 2 dagen en 6 tijden in: hoe meer beschikbare tijden, hoe groter de kans op een geschikte lesplek.
• Groepsindeling op basis van beschikbaarheid, niveau en gewenste partners. U krijgt uiterlijk eind maart per e-mail bericht over uw lestijd en volwassenen ontvangen dan ook de factuur.
• Vanwege de allweatherbanen gaan de buitenlessen bij (lichte) regen gewoon door. Mochten de banen toch een keer onbespeelbaar zijn, dan geldt de om-en-om regel: 1e uitvalles wordt ingehaald, 2e uitvalles vervalt enz.
• Voor deelname aan onze lessen is lidmaatschap van TV Pim Mulier verplicht. U dient dit lidmaatschap zelf aan te vragen via www.tvpimmulier.nl. Als lid kunt u onbeperkt vrij tennissen!

Evenementen, doet u ook mee?
Wij organiseren de komende tijd op TV Pim Mulier onderstaande evenementen, inschrijven hiervoor is mogelijk via www.tennisopmaat.nl en www.tvpimmulier.nl:
• 17 maart Tie-break dubbeltoernooi onder leiding van een trainer 19.00-22.00 uur
• 26 maart dubbelspelclinic 10.00-12.00 uur
• 2 april openingstoernooi
• Competitietraining voor volwassenen in maart

Vragen? Stuur een e-mail naar info@tennisopmaat.nl.

Sportieve groet, namens onze hoofdtrainer Stefan en zijn trainersteam,

Team Tennis Op Maat