Nieuwsbrief juli 2017

 

Nieuwsbrief tv Pim Mulier juli 2017

Morgen de finales van het PM Open 2017

Kom gerust eens kijken naar een paar mooie wedstrijden. Of misschien zit je zelf nog wel ergens in?

Van de voorzitter…

Na een heerlijk voorjaar met veel zonnige dagen, is inmiddels de zomer in het land. Nog een paar weken te gaan en dan gaan velen van ons genieten van een welverdiende vakantie. In deze laatste weken zijn er gezellige evenementen en toernooien. Het Midden-in-de-nacht Toernooi voor de jeugd was wederom een groot succes en op dit moment hebben we op het park het gezellige, druk bezochte Pim Mulier Open en het 50+ ééndags dubbeltoernooi. Door Tennis Op Maat worden nog een clinic en een ledentoernooi georganiseerd. Kortom genoeg te doen op het park!

Tijdens de zomervakantieperiode zijn de sluitingstijden van de kantine aangepast aan de drukte op het park, maar je kan met je pasje het park op en altijd naar binnen in de kleine kantine voor een kopje koffie of thee. Zie voor meer informatie hierover op onze website.

Het bestuur wenst iedereen een hele fijne vakantie met veel zon en wij zien jullie natuurlijk na de vakantie terug op het park om mee te doen met de altijd gezellige clubkampioenschappen!
Bianca

Vrijwilligers

Vinden jullie het ook leuk als er van alles te doen is op het park? Dat je lekker kunt tennissen en kunt nakletsen met een verfrissend drankje? Dat de banen worden onderhouden en de tuin gesnoeid is? Dat je je prestaties kunt meten aan anderen tijdens de competities en toernooien? En realiseer je je weleens dat dat alleen mogelijk is doordat er leden zijn die daar vrije tijd in stoppen? Als vereniging kun je niks zonder deze vrijwilligers en ze verdienen een dikke pluim! In november organiseren we weer een leuke en sportieve dag om iedereen te bedanken voor zijn of haar inzet. Er is nog meer dan genoeg werk voor meer leden die bereid zijn een paar uur te investeren in het reilen en zeilen van de club. Wil jij ook jouw talent inzetten om Pim Mulier nog bruisender te maken? Stuur dan een mail naar: bestuur@tvpimmulier.nl

Club App

Om nog beter met de leden te kunnen communiceren zijn wij gestart met een proef met de clubapp. De ClubApp van AllUnited (zij werken samen met KNLTB) is een App die niet alleen informeert, maar ook entertaint. Een app die dichter bij de gebruiker (= lid van de tennisvereniging) staat. Maar ook TV Pim Mulier in staat stelt om meer in verbinding te komen met de leden en om het clubgevoel te versterken. Als TV Pim Mulier kunnen we deze app gaan gebruiken om directer te communiceren met alle leden, maar ook met specifieke groepen. Daardoor ben jij beter op de hoogte van actuele zaken die jou of de tennisclub aangaan. Wij zijn gestart met een proef met alle competitiespelers en willen de app na de zomer uit gaan rollen naar alle leden. Wil je ook meedenken en kijken, stuur dan een email naar fincie@tvpimmulier.nl dan zorgen wij dat jij ook toegang krijgt.

Competitie en toernooien

We zijn er trots op dat er 3 competitieteams kampioen zijn geworden in de voorjaarscompetitie. Ze zijn gehuldigd tijdens de feestelijke afsluiting eind mei. We feliciteren Mix 4, 5 en 7 met deze prestatie! De najaarscompetitie is ook ingedeeld en vanaf half september zullen diverse teams weer gaan deelnemen op de verschillende speeldagen wat een hoop fanatisme en gezelligheid met zich meebrengt. Hopelijk komen daar ook weer een paar kampioenen uit! Doe je niet mee maar wil je wel invallen? Stuur dan even een mail naar: tc@tvpimmulier.nl met vermelding van je naam en speelsterkte.

Inmiddels is het toernooi seizoen volop bezig en zijn er diverse open toernooien in de regio. Met als topper natuurlijk ons eigen PM open dat op 26 juni is gestart…. finalisten kunnen wel wat aanmoediging gebruiken op de finale dag dus kom gezellig langs. Het clubtoernooi start meteen de eerste week na de schoolvakantie en is van 2 tot en met 10 september. Het clubtoernooi is voor alle (senior)leden van onze vereniging en wordt op alle niveaus gespeeld. Ben je beginner en wil je weleens een wedstrijdje spelen, of wil je weleens meedoen met iemand die op een hoger niveau speelt, dan is dit je kans. Het gaat om de gezelligheid en in dit geval is meedoen echt belangrijker dan winnen! Speel je al jaren in het hoogste dames of herenteam en heb je nog nooit de titel Clubkampioen in de wacht gesleept, grijp dan nu je kans om je naam vereeuwigd te zien op de wisselbeker en op het erebord. Schrijf je in en doe gewoon mee. Hoe meer leden des te gezelliger!!!
Meld je direct aan via deze link:

Tenslotte zullen de IJmond Tennis Masters op ons park worden gehouden eind september. Hier komen de beste tennissers uit de regio uit alle categorieën spelen om de titel IJmond Tennis Master. Wil je ook kans maken op deze titel? Neem dan deel aan toernooien in de regio en verzamel punten voor deelname (Check knltb.nl). Of kom gewoon eens kijken naar weergaloos tennis op ons eigen park!

Beachtennis 24 september

LINK NAAR FLYER

Jeugdhoek -midden in de nacht toernooi

Afgelopen zaterdag was het weer zover, het midden-in-de-nacht toernooi editie 2017! Dertig kinderen die allemaal hun tentje voor het clubhuis hadden opgezet, ondanks de harde wind. En de kinderen hebben het leuk gehad! Eerst het kennismakingsspel, daarna een goed verzorgde bbq, een leuk tennistoernooitje, de inmiddels befaamde PM speurtocht, een disco en een glow in the dark tennisbaan! En dan ook nog een film!. Oh ja, geslapen werd er (soms) ook …
Met heel veel dank aan Marjan de Vries & Ramon Kragtwijk, Marco Hartendorp, Marsha en Joris Oldenziel en Mirjam & Jeroen voor de fantastische organisatie!

Jeugdevenementen

Jeugdclubkampioenschappen zijn van 7 t/m 9 juli. Schrijf je snel in, dat kan nog tot en met zondag 2 juli!
Op zondag 9 juli organiseert Tennis op Maat een leuke clinic.
Op vrijdag 22 september zijn de Funmasters voor jeugd vanaf 12 jaar