Nieuwbrief januari 2017

 

Nieuwsbrief tv Pim Mulier Januari 2017

Even iets heel belangrijks

Dinsdag 28 februari is de Algemene Ledenvergadering. Tijdens deze avond zal onder meer bekend gemaakt worden dat het financieel allemaal niet zo voorspoedig gaat op tv Pim Mulier. Het aantal leden loopt niet (genoeg) op en derhalve missen we ook behoorlijk wat contributie-inkomsten.
Om de financiele lasten te verlichten gaat het bestuur tijdens de ALV o.a. voorstellen om de kantine (weer) in eigen beheer te nemen onder leiding van een ervaren kracht. Dit zal waarschijnlijk voor alle seniorleden een verplichting worden die afgekocht kan worden. Op deze manier bent u slechts 1 à 2 avonden per jaar aan de beurt. Bij verenigingen in de buurt (voetbal, hockey) gaat het niet anders. Ledenparticipatie is de bodem onder een gezonde vereniging.
PINNEN, JA GRAAG!
Daarmee te maken hebbende zal het verplicht pinnen in de kantine dit seizoen langzaam worden ingevoerd, waardoor we niet elke avond met een zak vol euro’s over straat hoeven. Oplossingen voor niet-pinners (jeugd) worden gezocht.

BRAINSTORMSESSIES
Het bestuur heeft voor de nabije toekomst twee speerpuntjes benoemd waar we flink wat aandacht aan willen schenken:

  • Onderzoek alle mogelijkheden om leden te werven en vooral ook te behouden
  • Onderzoek de mogelijkheid tot het aanleggen van twee padelbanen op ons park waardoor we nieuwe ledenbronnen kunnen aanboren. Link naar video

Wilt u meer informatie over bovenstaande onderwerpen of meedoen aan de discussies: bezoek de ALV op 28 februari!

Vanaf 6 maart:

PM Open Dubbel Toernooi

Van 6 t/m 12 maart vindt het 5e Open Dubbel Toernooi plaats en we zouden het leuk vinden als je ook meedoet!
Of je nu wil trainen voor de competitie, om wedstrijdervaring op te doen of gewoon voor de gezelligheid, iedereen is welkom.

Je speelt in ieder geval 2 partijen door de indeling in poules, wederom delen we in op basis van de actuele ranking.

Inschrijven kan via de Pim Mulier website of rechtstreeks via toernooi.nl.

De Toernooicommissie
Edith, Fedor, Hilde, Lennard, Marieke, René

Tennis Op Maat – Inschrijving zomerlessen

Dit jaar meer sporten en bewegen? Doen! Vaker je tennisvrienden zien en gezellig samen bezig zijn? Doen! Je backhand verbeteren of tot meer inzicht komen in spelsituaties? Doen!  Je op en top voorbereiden voor komende toernooien? Doen! Een nieuwe uitdaging aangaan en een nieuwe sport leren? Doen!

Het kan allemaal met tennisles van Tennis Op Maat bij ons op het park. Vanaf heden kan iedereen die tennislessen wil volgen zich hiervoor inschrijven! Via  deze link van Tennis Op Maat  meldt je jezelf aan voor de nieuwe trainingen van het seizoen.

Nieuw is, dat alle jeugdleden, die gratis lessen volgen die zijn inbegrepen bij hun jeugdlidmaatschap, zich ook moeten aanmelden. Je kan hierbij aangeven wanneer je kan en of je bij je vriend of vriendin in de groep zou willen.

Tennis Op Maat – Themaclinic enkelspel

Speciaal voor alle volwassen leden van Pim Mulier organiseert Tennis Op Maat dit winterseizoen twee leerzame tennisclinics met verschillende trainingsthema’s. Ze benaderen het thema vanuit de technische, tactische en mentale invalshoek. Je zult merken hoeveel je op één ochtend kunt leren als je je op één trainingsonderwerp focust.
De volgende clinic vindt plaats op zondagochtend 12 februari van 10 tot 12 (enkelspel).

Lees hier meer

Tennis Op Maat – Ouder-infomiddag 12 feb

Speciaal voor alle jeugdleden en hun ouders heeft Tennis Op Maat in samenwerking met de jeugdcommissie een informatiemiddag georganiseerd op zondag 12 februari. Aanvang is 14.15. De tennisschool legt uit over de lesmethodes en er wordt ruim aandacht geschonken aan de uitleg van de competitie. Zorg dat je aanwezig bent, zeker als je nog niet ervaren bent met het competitie spelen.
Die middag vertellen we ook wat er nog meer te doen is dit jaar op Pim Mulier. We hebben weer leuke evenementen voor jullie in petto. Wees erbij!

Indeling voorjaarscomp 2017 senioren en jeugd

De indeling van de teams voorjaarscompetitie 2017 is klaar, zowel voor de senioren als voor de jeugd. Dit voorjaar wordt er gespeeld op vrijdagavond, zaterdag, zondag en door-de-weeks op dinsdag en donderdag. Kijk snel of de indeling van je team klopt. Mocht het zijn dat de samenstelling van je team niet klopt, neem dan contact op de met onze VCL Wim van der Meulen tc@tvpimmulier.nl

Indeling voorjaar 2017  za,zo en overig Senioren

Indeling voorjaar 2017 zondag Jeugd

Tie-Break Café winterwedstrijden

De volgende winterwedstrijden vinden plaats op vrijdag 10 en 24 feb.

Schrijf hier in

Problemen website zijn voorbij

De al eerder gemelde problemen met onze website zijn eindelijk opgelost. Laurens Aakster heeft er een enorme klus aan gehad om het weer op orde te krijgen. Desondanks zou het kunnen zijn dat bepaalde informatie op de website achterhaald is en/of verdwenen. Onze excuses daarvoor. Als u het ons meldt dan zorgen we per direct dat het wordt aangepast.