Jeugd – Lidmaatschap

 

Nieuwe jeugdleden zijn meer dan welkom! Wij hebben komend tennisseizoen genoeg ruimte voor nieuwe leden. Hieronder staat alle informatie op een rijtje. Heb je dan toch nog vragen, mail gerust de jeugdcommissie.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor de periode van 1 april t/m 31 maart en daarna elk jaar stilzwijgend verlengd. Zo blijf je doorlopend lid van onze vereniging.

Het jeugdlidmaatschap bestaat uit een aantrekkelijk pakket voor alle jeugd. Bij je lidmaatschap zitten namelijk 15 gratis lessen, twee keer jeugdwedstrijdjes, begeleid vrijspelen onder leiding van de trainer, de Funmasters, voor de jongsten de IJsjesmiddag en een tennisdiploma.

Ruim voor het begin van het seizoen kan je je voorkeursdagen en tijden opgeven voor de training en aangeven of je graag met een vriendje of vriendinnetje in de groep zou willen. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging van de tennisschool. Daarna wordt je door de tennisschool ingedeeld.

De 15 trainingen die bij het lidmaatschap gratis worden aangeboden, beginnen elk jaar rond de eerste week van april.

Jaarcontributie

Jeugd tot en met 9 jaar                               € 123,00
Jeugd 10 tot en met 17 jaar                     € 140,00
Eenmalig inschrijfgeld                                  €   25,00

Voor studenten hebben wij een aantrekkelijke aanbieding. Lees voor meer informatie over ons studententarief verder op onze pagina van de senioren.

 

unspecified

TV Pim Mulier biedt:

  • een aantrekkelijk jeugdtennispakket;
  • tennistraining van deskundige en KNLTB-gecertificeerde trainers;
  • gebruik van onze All Weather (Provision) tennisbanen, die het hele jaar door bij vrijwel alle weersomstandigheden goed bespeelbaar zijn;
  • veel ruimte om vrij te spelen; doordeweeks, in het weekend en vooral ook tijdens de schoolvakanties;
  • deelname aan al onze jeugdevenementen en toernooien;
  • ons gezellige ‘Tie-Break Café’ met een gezellige chill hoek, leesvoer en gratis Wifi.

Inschrijven

Ook enthousiast geworden? Lid worden kan eenvoudig door onderstaand contactformulier in te vullen. We zullen je dan zo snel mogelijk de benodigde papieren toesturen die je dient in te vullen en te ondertekenen. Je kan hier ook het inschrijfformulier Jeugd alvast downloaden met meteen aan de slag!

Contactformulier Ledenadministratie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Wijzigen gegevens / Opzeggen

Alle wijzigingen, zoals nieuw adres, e-mail of ander telefoonnummer, ontvangen we graag zo snel mogelijk van je.

Als je wilt opzeggen, vinden we dat natuurlijk erg jammer. Stuur je mail vòòr 1 december van het lopende seizoen naar de jeugdledenadministratie. Hierna ontvang je van ons een mail met de bevestiging van je uitschrijving. Als deze ontvangsbevestiging uitblijft, neem dan nog even contact op met de ledenadministrateur.