KNLTB Competitie

 

TV Pim Mulier doet mee aan alle competities die door de KNLTB georganiseerd worden voor senioren en jeugd. TV Pim Mulier speelt géén compacte vorm van competitie.

Senioren (vanaf 18 jaar) kunnen meedoen aan:

  • Voorjaarscompetitie in het weekend (april-juni)
  • Voorjaarscompetitie door-de-weeks (april-juni)
  • Veteranencompetitie (juni/juli)
  • Najaarscompetitie (september/oktober)
  • Wintercompetitie (november-februari)

de ballen

Competitieteams

De KNLTB competitie valt onder  de Technische Commissie (TC) en de Verenigings Competitie Leider (VCL), een lid van de TC . Deze stelt de teams samen. Elk team bestaat minimaal uit 4 leden maar kan ook uit meer bestaan. Wil je ook graag competitie spelen of heb je nog vragen hierover, mail dan naar de TC.

Opgeven

Voor de voorjaarscompetitie kan je je opgeven in november, voor de veteranencompetitie in maart, voor de najaarscompetitie in juli en voor de wintercompetitie in september. Je kan je individueel opgeven of als team. Ook worden er regelmatig invallers gezocht. De VCL  houdt daarom een lijst bij met invallers, waar je je ook voor kan opgeven. Wanneer de inschrijving is geopend dan wordt een bericht geplaatst op de website.

Kosten

De kosten zijn ongeveer € 100,- per team. Dit bedrag wordt elk jaar opnieuw vastgesteld door de KNLTB en is o.a. voor  nieuwe tennisballen en wedstrijdboekjes. Vooraf aan de competitie ontvang je een instructie per e-mail van de VCL met de tennisregels, de indeling van je team en een instructie hoe je de uitslagen moet doorgeven aan de KNLTB.

Kijk hier voor de speeldata van de voorjaarscompetitie 2017.

Kijk hier voor de team   Indeling voorjaar 2017 Competitie_versie2     (actuele versie)

Kijk hier voor de team  Indeling voorjaar 2017 Zondag_jeugd_versie2  (actuele versie)

Kijk hier voor de Invallijst 2017 senioren