KNLTB Competitie

 

TV Pim Mulier doet mee aan alle competities die door de KNLTB georganiseerd worden voor senioren en jeugd. TV Pim Mulier speelt géén compacte vorm van competitie.

Senioren (vanaf 18 jaar) kunnen meedoen aan:

  • Voorjaarscompetitie in het weekend (april-juni)
  • Voorjaarscompetitie door-de-weeks (april-juni)
  • Veteranencompetitie (juni/juli)
  • Najaarscompetitie (september/oktober)
  • Wintercompetitie (november-februari)

de ballen

Competitieteams

De KNLTB competitie valt onder  de Technische Commissie (TC) en de Verenigings Competitie Leider (VCL), een lid van de TC . Deze stelt de teams samen. Elk team bestaat minimaal uit 4 leden maar kan ook uit meer bestaan. Wil je ook graag competitie spelen of heb je nog vragen hierover, mail dan naar de TC.

Opgeven

Voor de voorjaarscompetitie kan je je opgeven in november, voor de veteranencompetitie in maart, voor de najaarscompetitie in juli en voor de wintercompetitie in september. Je kan je individueel opgeven of als team. Ook worden er regelmatig invallers gezocht. De VCL  houdt daarom een lijst bij met invallers, waar je je ook voor kan opgeven. Wanneer de inschrijving is geopend dan wordt een bericht geplaatst op de website.

Kosten

De kosten zijn ongeveer € 100,- per team. Dit bedrag wordt elk jaar opnieuw vastgesteld door de KNLTB en is o.a. voor  nieuwe tennisballen en wedstrijdboekjes. Vooraf aan de competitie ontvang je een instructie per e-mail van de VCL met de tennisregels, de indeling van je team en een instructie hoe je de uitslagen moet doorgeven aan de KNLTB.

Najaarscompetitie 2017

 

Kijk hier voor de  speeldata van de najaarscompetitie 2017.  De inschrijving voor deze competitie is nu gesloten.

Kijk hier voor de teams senior (+reservespelers)  en jeugd:  Najaarscomp 2017 indeling teams

Wintercompetitie 2017 – 2018

De inschrijving hiervoor is nu geopend en sluit op 10 september a.s.

Klik hier om je op te geven voor de Wintercompetitie 2017_2018_KNLTB

Klik hier voor de Speeldata_wintercomp_2017_2018_KNLTB