KNLTB Competitie

 

TV Pim Mulier doet mee aan alle competities die door de KNLTB georganiseerd worden voor senioren en jeugd. TV Pim Mulier speelt géén compacte vorm van competitie.

Senioren (vanaf 18 jaar) kunnen meedoen aan:

  • Voorjaarscompetitie in het weekend (april-juni)
  • Voorjaarscompetitie door-de-weeks (april-juni)
  • Veteranencompetitie (juni/juli)
  • Najaarscompetitie (september/oktober)
  • Wintercompetitie (november-februari)

de ballen

Competitieteams

De KNLTB competitie valt onder  de Technische Commissie (TC) en de Verenigings Competitie Leider (VCL), een lid van de TC . Deze stelt de teams samen. Elk team bestaat minimaal uit 4 leden maar kan ook uit meer bestaan. Wil je ook graag competitie spelen of heb je nog vragen hierover, mail dan naar de TC.

Opgeven voor de voorjaarscompetitie

Voor de voorjaarscompetitie kan je je opgeven in november, voor de veteranencompetitie in maart, voor de najaarscompetitie in juli en voor de wintercompetitie in september. Je kan je individueel opgeven of als team. Ook worden er regelmatig invallers gezocht. De VCL  houdt daarom een lijst bij met invallers, waar je je ook voor kan opgeven.

De  voorjaarscompetitie 2018 start begin april (week 14)

Klik hier voor de data van de voorjaarscompetitie 2018

Teamindeling TV Pim Mulier KNLTB voorjaarscompetitie indeling 2018

De KNLTB heeft een vernieuwde website:  https://www.knltb.nl/mijnknltb-nieuwesite/

Om toegang te krijgen tot de stand van de competitie, inloggen en standen invoeren, dient men eerst een account aan te maken. Zie hiervoor de nieuwe website van de KNLTB en volg het stappenplan.

Wat gaat er veranderen in de KNLTB voorjaarscompetitie 2018?

Nieuw: verkort spelen, geen 3e set meer, maar een super tiebreak.

  • Bij alle dubbelwedstrijden in alle competitievormen wordt er voortaan geen derde set meer gespeeld, maar verplicht een super tiebreak tot en met 10 punten, met 2 punten verschil.
  • Hoewel er in 2017 mee werd geoefend, wordt er geen direct winnend punt bij 40-40 gespeeld in de normale competities. Direct winnend punt bij 40-40 zal alleen in de speciale 8&9-competitie blijven bestaan.
  • Competitiespelers mogen een onbeperkt aantal keren per week voor diverse teams competitie spelen (let op: alléén voor je eigen club!
  • Voor meer informatie over de nieuwe speelregels, klik hier

Kosten

De kosten zijn ongeveer € 125,- per team. Dit bedrag wordt elk jaar opnieuw vastgesteld door de KNLTB en is o.a. voor  nieuwe tennisballen en wedstrijdboekjes. Vooraf aan de competitie ontvang je een instructie per e-mail van de VCL met de tennisregels, de indeling van je team en een instructie hoe je de uitslagen moet doorgeven aan de KNLTB.

Najaarscompetitie 2018

 

Kijk hier voor de  speeldata van de najaarscompetitie 2018 (nog niet actief) .  De inschrijving voor deze competitie is van de zomer.

Kijk hier voor de teams senior (+reservespelers)  en jeugd:  zodra deze lijst bekend is, wordt de link actief.

Wintercompetitie 2018-2019

De opgave voor de wintercompetitie is gesloten.

Klik hier voor de informatie Wintercompetitie 2018_2019_KNLTB (nog niet actief)

Klik hier voor de Speeldata_wintercomp_2018_2019_KNLTB (nog niet actief)