Sponsoren

 

Bij TV Pim Mulier zijn verschillende mogelijkheden om sponsor te worden. We bieden verschillende sponsorprogramma’s aan en staan ook open voor andere suggesties. Voor meer informatie mail je met de sponsorcommissie.

Onderstaand vind je onze huidige sponsoren.

 

logo

 

Huijg Sport  is dé sportzaak in Haarlem met een breed en diep assortiment. Zij hebben veel van veel! De medewerkers zijn thuis in tal van sporten en hebben specialistische kennis van zaken. Alle leden van TV Pim Mulier ontvangen bij hun aankoop direct een aantrekkelijke korting.

 

 

 

NET Makelaars  is een nieuw en modern makelaarskantoor maar met jarenlange ervaring en kennis van de huizenmarkt in Haarlem en daarbuiten. Ons kleine en deskundige team staat voor een no-nonsense mentaliteit, oprecht advies en persoonlijk contact. Wij gaan NET even een stap verder in onze dienstverlening en zijn betrokken tot de klant tevreden is, want niets is belangrijker dan dat!

 

De Zonweringzaak

 

 

In de winkel van De Zonweringszaak vindt u al meer dan 30 jaar alles op het gebied van binnen en buiten zonwering. Ook kunt u in de winkel natuurlijk terecht voor raamdecoratie en eventuele onderdelen voor uw bestaande zonwering.

SAB Detachering is in 1950 opgericht door de Koninklijke Hoogovens, het huidige Tata Steel Nederland. SAB detacheert hoger opgeleide technici in de industrie.

 

Jansens bestaat al sinds 1953 en is uitgegroeid tot een gedreven familiebedrijf met ruim 35 medewerkers en is het vertrouwde adres voor alle loodgieterswerkzaamheden, centrale verwarming,  inclusief complete badkamers en dakbedekkingen. Daarnaast staat ook een slagvaardige service en onderhoudsafdeling klaar voor vakkundig onderhoud aan zowel verwarmingsinstallaties als al het loodgieterswerk.

 

 

Sport- en Revalidatiecentrum Kennemermerland is gespecialiseerd in orthopedische revalidatie en nabehandeling van sportletsels. Iedere maandagochtend is er tussen 08.00-09.00 uur een inloopspreekuur bij Sport- en Revalidatiecentrum Kennemerland aan de Helene Swarthstraat 12 in Haarlem. Voor het inloopspreekuur is geen afspraak nodig. Indien een andere tijd is gewenst dan kan deze telefonisch worden gemaakt. Wanneer je belt, meldt dan dat je via TV Pim Mulier komt. Voor leden is het eerste consult gratis. Het eventuele verdere behandeltraject verloopt via de zorgverzekering.

Contactpersonen: Femke Piek en Desi van Roon