Ledenlijst

 

Je kunt online de ledenlijst van TV Pim Mulier bekijken. De ledenlijst is alleen toegankelijk voor leden van Pim Mulier. Alleen KNLTB-nummers die gekoppeld zijn aan een Pim Mulier-lid, geven toegang. De ledenlijst is bedoeld om tennisafspraken te maken tussen leden.

Ga daarvoor naar de site van “Mijn KNLTB” en log in met je KNLTB-nummer. Als je nog geen inloggevens hebt, dien je eerst een account aan te maken.

Je kunt ook  via ‘Mijn afhangbord’ de ledenlijst vinden. Ook voor deze site dien je je eerst te registreren. Het leuke van deze site is dat je hier de foto van degene kan zien met wie je eventueel samen gaat spelen.

Als je korter dan twee maanden geleden lid bent geworden, dan kan het zijn dat jouw gegevens nog niet zijn verwerkt. Toegang tot het ledengedeelte is dan nog niet mogelijk. Wacht nog even af of neem contact op met de ledenadministratie.

Zijn je gegevens niet juist op de site van ‘Mijn KNLTB’, stuur dan je correcte gegevens naar onze ledenadministratie. Alleen zij kan dit aanpassen.

 

images