Algemeen

 

TV Pim Mulier is op 1 september 1999 opgericht. De vereniging is ontstaan nadat de leden van de tennisvereniging RKTV DSS en TV Overdelft een fusie zijn aangegaan.

TV Pim Mulier heeft ongeveer 600 seniorleden vanaf 18 jaar en 130 jeugdleden en is aangesloten bij de KNLTB. Onze tennisbanen liggen op het mooie Pim Mulier Sportpark nabij het honkbalstadion en de atletiekbaan in Haarlem-Noord. TV Pim Mulier heeft de beschikking over 14 verlichte All Weather banen (ProVision) en een minibaantje. Daartussen ligt een gezellig en een modern ingericht clubhuis met het  Tie-Break Café met een menukaart met warme maaltijden, lekkere broodjes, hapjes en drankjes. Ook is er een ruim terras waar je een goed zicht hebt op alle tennisbanen.

Sinds 2007 is TV Pim Mulier een jaarvereniging. Het tennisseizoen loopt derhalve van 1 april tot en met 31 maart. Er kan het hele jaar door gespeeld worden.

Vanaf 6 mei 2016  is het park altijd toegankelijk middels de toegangsdeur naast het hek ook al is het Tie-break Café (nog) niet geopend. Hiervoor heb je je KNLTB-pas nodig. Ook met feestdagen kan er altijd getennist worden zolang het licht is. De kleine kantine, de toiletten en de kleedkamers zijn bereikbaar via de linker zijdeur. Ook hiervoor gebruik je je KNLTB-pas. Let er goed op dat je strip aan de goede kant doet. Je kan het park weer verlaten middels de drukknop rechts voor de deur.

De openingtijden van park wijken dus af van de openingstijden van het Tie-break Café. Deze vind je hier.

IMG_3736