Jeugd – Foto’s

Generatietoernooi

Bekijk foto's

Pepernotentoernooi 2016

Bekijk foto's

IMG_9205

Op zondag 27 november werd bij Pim Mulier weer het Pepernotentoernooi gehouden. Vol verwachting klopte het hart van de enthousiaste jeugdspelers en oh, makkers, het wild geraas werd zeker niet gestaakt deze dag. Eerst een warming-up voor “Rood”, leuke spelletjes en daarna gezellige wedstrijdjes. Voor “Groen” serieuzere potjes tennis met zelfs een dubbel. Daarna warme chocomel met slagroom en ook nog een marshmallows en natuurlijk pepernoten! De Sint wist van dit toernooi en had zelf een zak achtergelaten in ons clubhuis met voor iedereen een cadeautje. Ook bij onze tennisschool Tennis Op Maat had de goedheiligman nog meer cadeaus gebracht voor de kinderen. Coen kwam deze persoonlijk uitdelen aan alle pepernotenkids.

Tennisclinic van Tennis op Maat

Bekijk foto's

IMG_8913

Ter kennismaking met de nieuwe tennisschool gaf Tennis op Maat afgelopen zaterdag tijdens de finaledag van het Clubtoernooi deze clinic aan een groep jeugdleden. Een warming up, oefeningen, leuke spelletjes, halverwege een finale voor sommigen, vrolijke blikken over en weer, een klein cadeautje en veel high-fives ter afsluiting. Tot gauw ziens bij de winterlessen. We hebben er zin in!

Midden-in-de-Nacht Toernooi 2016

Bekijk foto's

IMG_0423

Rood-Oranje-Groen Toernooi 2016

Bekijk foto's

IMG_8849

Generatie toernooi 2016

Bekijk foto's

IMG_3393

Het was weer een geslaagd Generatie toernooi en ondanks dat we het een weekje moesten uitstellen vanwege de sneeuw, was de opkomst groot met veel diversiteit in de generaties, leuk!! Buiten was het grijs maar werd er lekker gespeeld (echt waar!!- fotograaf was bezig met de soep ;-)) en binnen was het warm en gezellig.

Sinterklaastoernooi 2015

Bekijk foto's

IMG_2875

Junioren Clinic 2015

Bekijk foto's

unspecified

De spetterende afsluiting van het zomerseizoen voor de junioren. De cocktails stonden klaar, DJ Etroxer draaide lekker door, de burgers van Erik waren sappig en de trainers hadden een originele clinic in petto met koekenpannentennis, scoren tegen een echte ‘Pro’ en nog meer leuk en gek tennis; kortom een gezellige en geslaagde avond!

Jeugd Club Kampioenschap 2015

Bekijk foto's

prijs

Midden in de Nacht toernooi 2015

Bekijk foto's

unspecified x

Het spannende Midden in de Nacht toernooi was een daverend succes. Met volle teugen genoten de kinderen van tennissen, het kamperen, de vuurspuger en nog veel meer. Wow, wat was het leuk!

IJsjesmiddag 2015

Bekijk foto's

unspecified-1

Rood Oranje Groen Toernooi 2015

Bekijk foto's

unspecified-4

Open Tennis dag 2015

Bekijk foto's

unspecified-5