Etage Competitie zomer / winter

 

Binnen TV Pim Mulier hebben we al heel veel jaren een succesvolle interne competitie; de Etagecompetitie. Er is een zomeretage ( april t/m september ) en winteretage ( oktober t/m maart).

Binnen de Etagecompetitie zijn er 4 soorten poules:

• Dames Enkel,
• Dames Dubbel,
• Heren Enkel,
• Heren Dubbel.

Kosten voor deelname zijn € 10,00. Hiervoor kan je meedoen aan twee onderdelen.
Elke poule heeft een poulecaptain die vooral bij de dubbelpoules er voor zorgt dat de wedstrijden gecoördineerd worden. Hij of zij houdt ook de stand bij.

Zomeretage

 

 

Bij de enkelpoules worden er ook wel gezamenlijke afspraken gemaakt en is de poulecaptain de motivator. De kracht van de Etagecompetitie is juist dat je zelf je partijen kan afspreken op het moment dat het jou goed uitkomt. Uitslagen van de enkelpoules worden bijgehouden in toernooi.nl door Laurens Aakster. De winnaar kan hem mailen op laurens.aakster@gmail.com. Bij gelijkspel even afstemmen wie dit doet.

Door de week is er ’s avonds een baan gereserveerd voor de Etagecompetitie. In het weekend zijn dat er doorgaans vier. Je hebt dan de mogelijkheid om je partij zonder onderbreking uit te spelen. Er worden twee sets gespeeld. Aan het eind van het seizoen wordt gekeken wie de meeste punten heeft behaald. Tijdens het halfjaarlijkse afsluitingstoernooi worden de winnaars en de poulecaptains in het zonnetje gezet.

Deelnemers aan de Etagecompetitie zijn veelal trouwe deelnemers, maar zeker nieuwe leden zijn van harte welkom.
Het is een goede manier om snel andere leden te leren kennen.

Opgeven voor deze competitie kan via toernooi.nl.  Hier vind je de stand van de huidige zomeretage  vind je de link van de Etagecompetitie die nu loopt. Je kan de stand zien en halverwege de huidige competitie je opgeven voor de Etagecompetitie die daaropvolgend gaat starten. Zomeretage voor 2017 is nu gesloten.

Afsluiting Zomeretage 2017

De Zomeretage 2017 is afgesloten tijdens het Padel Evenement op 24 september j.l. De prijswinnaars van herendubbel/herenenkel/damesdubbel/damesenkel zijn in het zonnetje gezet.

Schrijf nu in voor de Winteretage 2017-2018

De winteretage start in oktober en loopt t/m 25 maart 2018. Er is nog beperkt plaats. Je kan je opgeven t/m 29-09-2017  a.s. De spelregels kan je hierboven teruglezen.

Schrijf hier in voor winteretage 2017-2018

Winteretage 2017-2018

Contactpersoon van de Etagecompetitie is Ruud Vollenbroek. Je kan mailen naar ruud.vollenbroek@gmail.com of bellen voor uitleg of toelichting: 06-54327794.