Etage Competitie zomer / winter

 

Binnen TV Pim Mulier hebben we al heel veel jaren een succesvolle interne competitie; de Etagecompetitie. Er is een zomeretage ( april t/m september ) en winteretage ( oktober t/m maart).

Binnen de Etagecompetitie zijn er 4 soorten poules:

• Dames Enkel,
• Dames Dubbel,
• Heren Enkel,
• Heren Dubbel.

Kosten voor deelname zijn € 10,00. Hiervoor kan je meedoen aan twee onderdelen.
Elke poule heeft een poulecaptain die vooral bij de dubbelpoules er voor zorgt dat de wedstrijden gecoördineerd worden. Hij of zij houdt ook de stand bij.

 

 

 

Bij de enkelpoules worden er ook wel gezamenlijke afspraken gemaakt en is de poulecaptain de motivator. De kracht van de Etagecompetitie is juist dat je zelf je partijen kan afspreken op het moment dat het jou goed uitkomt. Uitslagen van de enkelpoules worden bijgehouden in toernooi.nl door Laurens Aakster. De winnaar kan hem mailen op laurens.aakster@gmail.com. Bij gelijkspel even afstemmen wie dit doet.

Door de week is er ’s avonds een baan gereserveerd voor de Etagecompetitie. In het weekend zijn dat er doorgaans vier. Je hebt dan de mogelijkheid om je partij zonder onderbreking uit te spelen. Er worden twee sets gespeeld. Aan het eind van het seizoen wordt gekeken wie de meeste punten heeft behaald. Tijdens het halfjaarlijkse afsluitingstoernooi worden de winnaars en de poulecaptains in het zonnetje gezet.

Deelnemers aan de Etagecompetitie zijn veelal trouwe deelnemers, maar zeker nieuwe leden zijn van harte welkom.
Het is een goede manier om snel andere leden te leren kennen.

Opgeven voor deze competitie kan via toernooi.nl.  Je kan de stand zien en halverwege de huidige competitie je opgeven voor de Etagecompetitie die daaropvolgend gaat starten.

Schrijf nu in voor de Zomeretage 2018

link volgt….

Contactpersoon van de Etagecompetitie is Ruud Vollenbroek. Je kan mailen naar ruud.vollenbroek@gmail.com of bellen voor uitleg of toelichting: 06-54327794.