Senioren – Algemeen

 

Waarom tennissen bij TV Pim Mulier? Wij zijn een tennisvereniging voor tennissers van álle niveaus. Wij verwelkomen ervaren en niet-ervaren tennissers. Tennis is een leuke en gezellige sport. Je bent lekker buiten en vindt naast het tennissen een stukje gezelligheid in ons Tie-Break Café.

We hebben een samenwerking met tennisschool Tennis Op Maat. Als je lid bent van onze vereniging kan je training volgen voor beginners of gevorderden. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden.

Regelmatig wordt aan alle leden een nieuwsbrief  verstuurd met alle laatste nieuwtjes, zodat je op de hoogte blijft. Natuurlijk kan je ook veel informatie op deze website vinden. Ook op Facebook kun je ons volgen.

 

Ledenpas

Wanneer je je aanmeldt als lid, word je automatisch lid van de KNLTB (tennisbond). Van de ledenadministratie ontvang je een ledenpas. Deze wordt elk jaar opnieuw gemaakt en is vanaf 1 april af te halen bij het Tie-Break Café. Deze pas heb je nodig voor het vrijspelen, om gebruik te maken van het digitaal afhangsysteem en om het toegangshek te openen wanneer het Tie-Break Café gesloten is.  Ook heb je de pas nodig, als je meedoet aan officiële KNLTB-toernooien en aan de KNLTB-competitie.

 

competitie2

 

Toernooien en evenementen

Er worden geregeld toernooien en andere evenementen georganiseerd, zowel overdag als in de avond, waaraan al onze leden kunnen meedoen. Voor zowel echte ‘cracks’ als recreanten is er genoeg te doen op onze vereniging. Houd de evenementenkalender goed in de gaten!

Vrijspelen

Je kunt zo vaak spelen als je wilt, zowel overdag als ’s avonds, ook als het Tie-Break Café gesloten is (toegangshek is dicht, maar kan geopend worden m.b.v. je ledenpas) Een introducee is altijd welkom. Voor € 7,50 kan je een introduceepas kopen in het Tie-Break Café. Op diverse dagen en tijden kan je tossen. Dé manier om leden te leren kennen en laagdrempelig als je een keertje alleen komt.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag lid worden? Vul dan het contactformulier in of kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Vlag-tvPM