Jeugd – Algemeen

 

Jeugd & Tennis…..een goede Match. Waarom? Omdat tennis een leuke en gezellige sport is! Sportief bezig zijn, nieuwe vrienden maken, lekker buiten zijn en in de tussentijd leer je met heel veel plezier een heel uitdagend spel!

De jeugd van TV Pim Mulier bestaat uit alle kinderen tot en met 17 jaar. Er kan recreatief worden gespeeld, maar ook mee gedaan worden aan de Worldtour- en de jeugdcompetitie. Alle jeugdleden kunnen meedoen aan de jeugdtoernooien en evenementen van de vereniging.

Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen heeft de vereniging een jeugdcommissie, die in samenwerking met onze tennisschool alles zo goed mogelijk zal organiseren en coördineren.

TV Pim Mulier biedt een aantrekkelijk totaalpakket met gratis lessen en nog veel meer leuks als jeugdlidmaatschap! Lees op onze pagina Jeugdlidmaatschap wat dit allemaal inhoud. Alle lessen worden verzorgd door onze tennisschool Tennis op Maat.

 

unspecified z

Lessen

De lessen beginnen in de eerste week van april en lopen door tot na de zomervakantie. In schoolvakanties en op feestdagen zijn er geen trainingen. Ook in de winter kan je op ons park lekker doorspelen en ook trainingen volgen.

Ledenpas

Als je je aanmeldt als jeugdlid, word je automatisch lid van de tennisbond, de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond) en krijg je je eigen ledenpas. Deze kan je na 1 april afhalen bij de bar. Met deze pas kan je vrijspelen. Jouw ledenpas heb je ook nodig om mee te kunnen doen aan open toernooien en aan de competitie.

Vrijspelen

De jeugd kan het hele jaar door van maandag tot en met zondag tot 19.30 uur lekker vrijspelen. In de winter kan je in het weekend tot 17.00 terecht. Ruime vrijspeelmogelijkheden dus en zeker een reden om lid te worden van onze mooie tennisclub!

Voordat je als jeugdlid de baan op gaat, is het belangrijk om éérst ‘af te hangen’ bij het digitale afhangbord in het clubhuis. Het barpersoneel kan hier uiteraard bij helpen als het nodig is. Je kan meteen zien op welke baan en hoe lang je kan spelen. Wil je komen tennissen als het clubhuis niet open is, geen probleem. Je kan je pas gebruiken om toegang te verkrijgen tot het park, de kleine kantine, het toilet en de kleedkamers via de linker zij-ingang. Je hoeft dan niet af te hangen.

Begeleid vrijspelen

Voor alle jeugdleden van onze vereniging is er elke dinsdag en donderdag van 16.00 tot 17.00 uur mogelijkheid om te komen vrijspelen onder begeleiding van onze trainer Stefan (In ieder geval tot het met het zomerseizoen 2017 op deze dagen). Leuk om toe te passen wat je in de les hebt geleerd, bepaalde slagen nog eens wat meer te oefenen, andere jeugdleden te leren kennen en gewoon lekker bezig zijn met tennis! Je komt toch ook?!