Clubtoernooi

Van 2 t/m 9 september is het weer tijd voor het clubtoernooi voor volwassenen. Naast de wedstrijden zullen de doordeweekse avonden ook boordevol andere leuke activiteiten zitten met als klap op de vuurpijl een feest op vrijdagavond. Dus blokkeer je agenda de eerste week van september en geniet van een mooi clubtoernooi.  We kijken ernaar uit om er samen met jullie een spetterende week van te maken.

Kan je niet meedoen met het toernooi? Geeft helemaal niets!
Kom gezellig naar het park om de andere leden aan te moedigen. Er zijn daarnaast nog genoeg activiteiten naast het tennissen.

Kom bijvoorbeeld gezellig naar de pubquiz op donderdag! Geef je op met je competitieteam, trainingsgroepje of tennismaatjes en strijd om de prijzen naast de baan!
Verder is er deze week een filmavond, bierproeverij, feestavond, clinic van Tennis op Maat en een loterij. Zie het weekprogramma voor de details. Het thema is België dus alles met een Vlaamse touch. Klik op onderstaand programma voor het overzicht.

CK2017programma

Schrijf je in bij de wedstrijdtafel of door te mailen naar club@tvpimmulier.nl voor de pubquiz, bierproeverij, daghap(pen) en de clinic.

Koop loten voor de loterij en maak kans op een gratis tennisles van Tennis op Maat en vele andere leuke prijzen!

Louise, Egbert, Angelique, Nynke en Marrit

Organisatie Clubtoernooi 2017