50+ één dags toernooi

Tennisvereniging Pim Mulier  organiseert op donderdag 29 juni a.s. een gezellig ééndags-dubbeltoernooi voor KNLTB-leden van 50 jaar en ouder.

Onderdelen: damesdubbel/herendubbel/gemengd-dubbel.
Er wordt gespeeld met vaste partner. Speelsterkte 6, 7, 8, 9. Inschrijven kan voor 1 onderdeel. Indeling is zoveel mogelijk op speelsterkte. U speelt 3 partijen van ca. 1 uur, inclusief baanwissel en 5 minuten inspelen. Tussendoor steeds 1 uur pauze.

Dit is een gezelligheidstoernooi. Resultaat heeft dus geen gevolgen voor uw speelsterkte.

Net als voorgaande jaren ontvangen wij u om 09.30 uur met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Ook de lunch wordt voor u verzorgd. De wedstrijden duren tot 16.00 uur. Na afloop van dit toernooi is er een prijsuitreiking, gratis loterij en natuurlijk nog iets sprankelends voor alle deelnemers, met een hapje en veel gezelligheid!

Inschrijfgeld € 12,50 per persoon (incl. lunch). U betaalt vóór aanvang van het toernooi.

Inschrijven kan tot en met 22 juni a.s. Inschrijven verplicht tot betaling. Partner dient zich ook in te schrijven.

Inschrijven kan (bij voorkeur) via deze link van toernooi.nl.Ook kunt u de inschrijfformulieren gebruiken die in uw en ons clubhuis liggen. Inschrijving op volgorde van binnenkomst. Max. aantal deelnemers 96.

Dit is de vijfde keer dat wij dit toernooi voor u organiseren. Voorgaande jaren was het heel gezellig. Komt u dit jaar ook (weer)?

De wedstrijdleiding (Inge en Els) is enthousiast. We hopen dat u dat ook bent!

Graag tot de 29ste juni.

Wil je zien hoe leuk de editie 2016 was?  Klik dan hier voor de foto’s.

Het verslag van editie 2017 is hier te lezen.